Bio Marloes

Marlous is al sinds 1997 nauw betrokken bij het familiebedrijf als partner van Bram Peters. Sinds 2010 is zij ook als strategisch adviseur actief voor save plastics. Haar rol is die van visionair, ze is strategisch, werkt nieuwe ideeën en plannen uit en zet ze om tot concrete projecten. Actuele projecten onder haar hoede zijn de fabriek in Almere, de save home en projecten met een sociale koppeling.

 

Marlous heeft de opleiding pabo en gezinstherapie gevolgd. Aansluitend is ze jarenlang werkzaam geweest als afdelingsmanager in de zorg. Naast het aansturen van teams leidde ze diverse organisatie brede projecten. Ze is altijd al sterk begaan met mens en milieu en is dan ook zeer gemotiveerd om hierin van betekenis te kunnen zijn.

 

Haar doel voor save plastics is om awareness te creëren en zoveel mogelijk impact te maken. Graag zou ze wereldwijd grote projecten opzetten om zoveel mogelijk kilo afval plastic te hergebruiken. Dit kan alleen worden gerealiseerd door samen te werken. Hiervoor mag nog een slag worden gemaakt in de mind set van mensen en organisaties, men is nu vooral voorzichtig. Marlous wil zich hard maken voor de lobby om het bewust zijn te vergroten.

 

Haar motto is: Kijk naar mogelijkheden en benut kansen. En waar mogelijk zoek verbinding. Wees niet bang om kennis te delen. Samen kunnen we het verschil maken en is de impact het grootst.